Més informació

SANT JORDI

Tots sabem que la Diada de Sant Jordi és un dia molt especial i màgic a la nostra terra. A la Biblioteca de Lloret de Mar han volgut cel·lebrar aquest dia programant diversos tallers i dóna la casualitat que un d'ells té relació directa amb el tema d'aquest Blog. 

L'activitat es diu "Crea el teu propi conte digital" i va dirigida a nens i nenes d'entre 6 i fins a 12 anys que acompanyats d'un adult i fent servir 8 iPads, crearan un conte digital en família. Un cop cada nen tingui creat el seu conte digital, s'exposaran davant de tots. 

L'horari d'aquest taller és el 22 d'Abril de les 18:00h fins a les 20:00h. Només hi ha 16 places i per apuntar-te has d'omplir aquest formulari.

Aquí us deixo com arribar a la Biblioteca de Lloret de Mar des de l'estació d'autobusos:


Edifici de la Biblioteca de Lloret de MarSCRATCH DAY A L'ESCOLA CARME AUGUET

Un grup de noies de la menció i jo, vam anar a l'Escola Carme Auguet de Girona a cel·lebrar l'Scratch Day. El que es a fer allà van ser un seguit d'activitats relacionades amb la robòtica. Tots els alumnes estaven dividits en diversos grups i cada grup tenia assignada una activitat. En el meu cas, l'activitat consistia en què els nens fessin cadenes amb diferents peces que havia per la classe. Sota el meu punt de vista l'experiència va ser molt positiva!Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada