dimecres, 3 de juny del 2015

STORYJUMPER

StoryJumper és una eina web 2.0 que serveix per a què els alumnes creïn històries i alhora es fomenti la seva creativitat. El recurs permet publicar els relats dels alumnes i, a més, existeix la possibilitat d’obtenir el llibre en format paper.

  1. Interactivitat: És una aplicació interactiva, ja que s’estableix comunicació entre l’usuari i la màquina. Pel que fa el model SAMR, es trobaria a l'apartat de millora, concretament a Augment, ja que la teconologia substitueix una eina millorant el seu funcionament.
  2. Interfície: A l’inici de la pàgina et dona la opció de crear el teu propi llibre. Un cop estàs dins, a la banda esquerra surten tots els fons, personatges i tipus de text que pots afegir al teu llibre. al centre es troben les pàgines en blanc del llibre i que s'hauran d'anar emplenant amb totes aquestes icones. A la part superior de la pantalla surt l'esquema de l'organització del llibre, és a dir, les pàgines per les que està formada el llibre.
  3. Utilització a l'escola: Aquesta aplicació la podria utilitzar la mestra per introduir i treballar tot el tema de la narració, ja que a partir de l'StoryJumper els alumnes poden interioritzar molt millor totes les característiques d'aquest tipus de text.






Aquí us deixo una explicació més extensa de l'StoryJumper.

3 comentaris:

  1. Felicidades a las dos, hicisteis un buen trabajo. Creo que la temática no resaltaba por su innovación pero el contenido estuvo muy bien elaborado y espero que algún día podáis poner en práctica este proyecto.

    ResponElimina
  2. Felicidades a las dos, hicisteis un buen trabajo. Creo que la temática no resaltaba por su innovación pero el contenido estuvo muy bien elaborado y espero que algún día podáis poner en práctica este proyecto.

    ResponElimina